Poctivá sekaná a najednou prásk, „cosi“ z obchodu do ní

Je to hloupost, nevědomost nebo něco jiného, ​​co lidem dovolí zveřejňovat své recepty, které jsou prý extra zdravé a přitom obsahují takové ingredience, že se některým žaludek otáčí a ostatní jen žasnou. Nebo sami tito autoři strkají hlavu do písku a tváří se, že to nevidí, tak to nemůže být problém? Nedávno jsem v českém koumáckém televizním magazínu zase viděl jeden recept na domácí a zdravé jídlo. Kdyby to aspoň Láďa Hruška stopl, mebo neuváděl jako zdravé a bez chemie.

Při popisu složení své vlastní domácí sekané zdůrazňoval autor na kameru, že on si kupuje maso na ni u řezníka, tedy žádné předpřipravené směsi v hypermarketech, které mohou obsahovat kdoví co a nikdo neví, jaké maso bylo vlastně použito. A aby to dobře drželo pohromadě, dává do toho kupovanou drůbeží tlačenku.

???

Tak chlubím se tím, že používám vybrané ingredience, vyrábím extra domácí a kvalitní sekanou a pak si vezmu z regálu hypermarketu tlačenku, plnou želírujících chemikálií? Tak to jsem si mohl rovnou koupit tu předpřipravenou směs mletého masa či hotovou sekanou. Vyšlo by to na jedno. Jen bych si neudělal ostudu v celonárodní televizi.

Podobné články:

Na snídani jen jedno vejce
Po třech letech, co chovám drůbež, jsem takhle dopadl. Můžu...
Číst dále
Švestková povidla rychle a snadno
Domácí švestková povidla si mnozí spojují s dětstvím a pobytem...
Číst dále
3 tipy, jak si usnadnit pečení vánočního...
Každoroční pečení vánočního cukroví je zábavnou, ale jistě i pracnou...
Číst dále
Krmítko plné sýkorek
Zima je pro zahrádkáře "hluché" období. Práce mnoho není, pokud...
Číst dále
Internetové zahradnictví
Podzim je tradičním obdobím sázení nových stromků. Ať už potřebujete...
Číst dále
Prší, jen tak leje
Venku je počasí, že by tchyni ven nevyhnal. Tolik starý...
Číst dále

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..