Muurikka Smoker griluje, peče a také udí

Grilovací sezóna je konečně v plném proudu. Pokud vám však současné zařízení, které máte doma k dispozici, nevyhovuje po praktické a funkční stránce, poohlédněte se po moderním řešení. V daném segmentu působí spousta značek, přičemž více než padesátiletou tradicí se pyšní Muurikka se svými grily, pánvemi a udírnami. V následujících řádcích vám představíme model Muurikka Smoker.

Muurikka je finská společnost, která se rozhodla jít trochu proti proudu a navrhnout takový gril, který vám usnadní práci a umožní přípravu jakéhokoliv pokrmu. Připravené jídlo je navíc zdravější a šťavnatější.

Připravíte si výtečné kuře i zeleninu

V první řadě je nezbytné podotknout, že Muurikka Smoker je nejen gril, ale funguje i jako udírna a trouba. O víkendu si ugrilujete steaky z vepřové panenky, přes týden si zase upečete domácí chleba. Stejně tak to dělá třeba i oblíbený foodblogger pan Cuketka.

Muurikka Smoker nepotřebuje oheň, protože funguje na trochu jiném principu než klasické grily a udírny. Kouř, stejně tak i žár se vytváří pomocí elektřiny a dřevní štěpky (ta se používá v případě uzení). S tímto zařízením můžete fungovat nejen na zahradách, ale klidně i na balkonech, což ocení lidé žijící v bytech. Nikoho totiž nebudete obtěžovat dýmem.

Grilování je zdravější

Při tradičním grilování se bohužel vytváří i karcinogeny, a proto nejsou grilované pochoutky tak často doporučované. Muurikka Smoker je výjimka, protože se během přípravky pokrmů nevytváří připalující tuk, a tím pádem ani žádné karcinogeny. V neposlední řadě nemusíte mít zásobu papíru, dřeva a briket.

V grilu je teplo rovnoměrně rozložené, a tím pádem i flákota masa je perfektně propečená. Tak neváhejte a investujte do pomocníka, kterého v kuchyni oceníte. Jelikož je dokonale skladný, vezmete si ho i na chatu či dovolenou.

Podobné články:

Snídaně hospodáře
Co snídají lidé? Většinou to, co si připraví z toho,...
Číst dále
Pro kvalitní spánek je potřeba kvalitní...
Spánkem člověk obvykle tráví přibližně osm hodin denně a proto...
Číst dále
Nejlepší pizza je z pece na dřevo
Nedá se říct, že bych pizzu jedl pravidelně a ani...
Číst dále
Péče o révu ve správném čase
Ještě se leden ani nepěehupl do své druhé poloviny, už...
Číst dále
Nová tyč na téměř nový postřikovač
Ne, že bych si chtěla udělat radost, že jsem si...
Číst dále
Pískoviště pro děti
Jako malé děti jsme si taky hráli na dvorku v...
Číst dále

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..