Konečně je tady jarní období, kdy sluníčka a hezkých dnů bude jen přibývat, což ocení snad každý a nejvíce nadšení zahrádkáři. Majitelé zahrad si však mohou užívat nejen práce na záhonech, jaro je také ideální čas na domácí uzení.
Uzené pochoutky patří mezi oblíbené české pokrmy. Málokdo pohrdne voňavým vyuzeným masem, klobásami nebo třeba sýrem. Uzení dává jídlům specifickou chuť i vůni, kterých jinak než v domácí udírně nelze docílit.
Udírna musí být kvalitní!
Pokud jste již minulý rok nebyli s udírnou spokojeni, ani letos tomu nebude jinak. Pořiďte si novou udírnu, díky které bude chuť i vůně uzených jídel prostě dokonalá. My doporučujeme kvalitní a cenově dostupné domácí udírny od české firmy zahradnikrbyveris.cz
Tento prodejce má ve své nabídce různé typy udíren, mezi nejoblíbenější patří stavebnice z již připravených dílů, které se lehce poskládají. Často volenou variantou je také kombinace zahradního krbu, udírny a grilu, také ve formě stavebnice. Víceúčelové kvalitní krby umožňují opékat na otevřeném ohni, grilovat tak, jak jste zvyklí a udit v komíně.
Snadná montáž zahradní udírny je velikou výhodou
Máte obavy z nové stavby na zahradě? Odložte je stranou, zahradní udírna se skládá jen ze čtyř již připravených dílů, které se velice snadno poskládají v jeden perfektně fungující celek. Udírnu tvoří topeniště, čtyři kovové nohy, kouřovod a dřevěná komora, která slouží k zavěšování masa, uzenin a jiných jídel k vyuzení.
Udit zvládne každý člen rodiny
Stejně jako jsou grily, i domácí udírna je snadná na obsluhu. Stačí topit tvrdým dřevem bez kůry, sledovat a udržovat správnou teplotu a upravovat tah hoření pomocí klapky na udírně. Dodržováním jen několika zásad domácího uzení získáte pochoutky, na které budete moci lákat i ty největší gurmány.
Obohaťte svůj jarní jídelníček nebo pohoštění pro návštěvy o uzené pochoutky a sklízejte pochvaly.
Komentáře